Jogsit gyorsan!

Itt vannak számodra a "RAPID LITE", "RAPID EXTRA" és "RAPID EXTRA PLUSZ" csomagjaink

"RAPID EXTRA PLUSZ" csomagunknál nem kell kivárnod a sort, 1 héten belül (KRESZ vizsga után, vagy ha átjelentkezőként másik autósiskolából jössz át)- el tudod kezdeni a vezetést nálunk, és 6 hét alatt a kötelező óraszámot levezeted.

A RAPID EXTRA PLUSZ óradíj 14.980 Ft/ tanóra ( hétköznap 8:00-17:00 között) 


"RAPID EXTRA" csomagunknál jóval intenzívebben fogsz heti szinten (heti 2-3 alkalommal akár) vezetni, azonban itt is kb 2 hónapot kell várj ( a weboldalon mindig frissítjük) mire autóba ülsz (KRESZ vizsga után, vagy ha átjelentkezőként másik autósiskolából jössz át), Autóba ülés után 8 hét alatt a kötelező óraszámot levezeted.

A RAPID EXTRA óradíj 12.980 Ft/ tanóra ( hétköznap 8:00-17:00 között)


"RAPID LITE" csomagunknál heti 1-2*50 percet vezetsz, így az első vezetési órádtól kb 4 hónap alatt vezeted le a kötelező óraszámot. Itt kb 5-6 hónapot várnod kell, mire autóba tudsz ülni. Akkor való Neked ez a csomag, ha ráér hogy a jogsi a kezedben legyen, továbbá kevés időt tudsz szánni a heti vezetésekre.

Ebben az esetben az óradíj 9.980 Ft/ tanóra (hétköznap 8:00-17:00 között).Részletfizetés:

Mindegyik csomagnál természetesen ugyanúgy lehetőség van a részletfizetésre: 10 óránként előre kell mindig fizetni a vezetési órákat.

Az iskolavezető (Friedmann Róbert) gyakorlati vezetési óradíja 16.980 Ft.

Árainkat a beiratkozástól, átjelentkezéstől 6 hónapig garantáljuk. Ezen idő elteltével áraink változhatnak.